Seniorenverhuizing

seniorenverhuizing, een verhuizing naar uw seniorenwoningEen verhuizing van groot naar klein. Op een bepaald moment komt u wellicht op een leeftijd dat u de beslissing neemt om kleiner te gaan wonen, naar een appartement, aanleunwoning, seniorenflat of zorgkamer / zorgflat. Groene Hart Woningontruiming kan u voor, tijdens en na deze seniorenverhuizing bijstaan. Van het inpakken en uit elkaar halen van de meubels tot het inrichten van uw nieuwe woonruimte en daarna het ontruimen of leeghalen van de oude woning.

Verhuizen op maat

Wij begrijpen dat het heel ingrijpend kan zijn om van het huis waar u wellicht al jaren woont en veel herinneringen heeft, afscheid te moeten nemen. Daarom houden wij goed rekening met úw wensen en wat ú aankunt. We kunnen de verhuizing binnen een dag voor u verzorgen, maar als het u meer rust geeft kunnen we het in overleg ook over meerdere dagen verdelen.
Misschien vindt u het heel fijn om zelf alle spullen door uw handen te laten gaan en wie weet wilt u het ook graag zelf in- en uitpakken. Ook dan kunnen we een steun voor u zijn. Wij passen onze werkwijze aan uw wensen aan. Groene Hart Woningontruiming kan dan bijvoorbeeld puur het transport van de spullen voor u verzorgen en u de benodigde inpakmaterialen leveren.

Offerte en kennismaking

Wij bespreken telefonisch de mogelijkheden en maken een afspraak om de woning te bezichtigen. Aangezien het in deze branche altijd om maatwerk gaat, is het erg belangrijk om de woning met eigen ogen gezien te hebben. Er wordt dan duidelijk besproken welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden en hoe de woning zal worden opgeleverd.
Al tijdens de afspraak krijgt u een indicatie van de kosten en kunnen we in overleg een datum voor u reserveren. Er wordt duidelijk besproken welke goederen u meeneemt en wat u zelf wilt doen en wat wij zullen verhuizen en eventueel ontruimen of opruimen. Spoedig na de afspraak ontvangt u per e-mail een passende offerte.
Als u akkoord bent met de offerte maken we de verhuisdatum definitief. Zie onze werkwijze voor een indicatie van hoe de verhuisdag zal verlopen.

Oplevering

Na de verhuizing kunnen we de oude woning voor u ontruimen en desgewenst verkoop-/verhuurklaar maken en de overgebleven inboedel schenken aan onze goede doelen, zoals ReShare van het Leger des Heils of diverse kringloopwinkels. In het geval van een huurwoning kunnen we zelfs de eindoplevering aan de verhuurder verzorgen, denk daarbij ook aan het opnemen van de meterstanden.
Een en ander is ook afhankelijk van het soort woning; gaat een woning de verkoop in, dan is het vaak verstandig vloerbedekking en lampen te laten liggen en hangen. Betreft het een huurwoning, dan eist de verhuurder vaak een volledig kale woning bij oplevering. Denk hierbij aan:

  • Vloerbedekking verwijderen;
  • Behang van de muren;
  • Tuinonderhoud (soms moet deze zelfs helemaal leeg);
  • Gaten in de muren dichten;
  • Tapijt van de trappen verwijderen;
  • Verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Contactgegevens

Groene Hart Woningontruiming
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 275 1246
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

I: www.GroeneHartWoningontruiming.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I: www.uwhuisleeg.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Utr.: 59169419
BTW Nr.: NL 8533.49.526 B01