Bedrijfsontruiming

Een bedrijf dat failliet is gegaan, een bedrijf dat gegroeid is en naar een nieuw pand verhuist of juist naar een kleiner pand gaat, vaak blijft er genoeg in het (oude) pand achter. In dat geval kan Groene Hart Woningontruiming uitkomst bieden met uw bedrijfsontruiming. Wij doen bedrijfsontruimingen in alle soorten en maten.

Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen. We begrijpen dat er vaak een tijdsdruk is en dat het hebben van twee panden u geld kost.

Bedrijfsontruiming na verhuizing of faillissement Bedrijfsontruiming

Offerte op maat

Wij bespreken telefonisch de mogelijkheden en maken een afspraak om het pand te bezichtigen. Aangezien het in deze branche altijd om maatwerk gaat, is het erg belangrijk om het pand met eigen ogen gezien te hebben. Er wordt dan duidelijk besproken welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden en hoe het bedrijfspand zal worden opgeleverd. Een en ander is ook afhankelijk van het soort pand; gaat het de verkoop in, dan is het vaak verstandig vloerbedekking en lampen te laten liggen en hangen. Betreft het een huurpand, dan eist de verhuurder vaak een volledig kale ruimte bij oplevering. Denk hierbij aan het verwijderen van:

  • Kabelgoten;
  • Systeemwanden ;
  • Systeemplafonds;
  • Tapijt;
  • Achtergebleven meubilair.

Al tijdens de afspraak krijgt u een indicatie van de kosten en kunnen we in overleg een datum voor u reserveren. Er wordt duidelijk besproken welke goederen u meeneemt en wat er achterblijft en wij zullen ontruimen. Spoedig na de afspraak ontvangt u per e-mail een passende offerte.

Als u akkoord bent met de offerte maken we de datum om het bedrijfspand te ontruimen definitief.

Tweede leven en milieubewust

Ons streven is zo veel mogelijk spullen een tweede leven te schenken, daarvoor hebben wij goede contacten met goede doelen en kringloopwinkels, zodat er zo min mogelijk materiaal verspild wordt.

We proberen bij een bedrijfsontruiming ook het milieu zo min mogelijk te belasten door altijd kringloopwinkels in de buurt te zoeken en zo min mogelijk extra kilometers te maken. Daarnaast splitsen wij materialen zoals textiel (bijvoorbeeld gordijnen) en metaal.

Oplevering van het pand

Wij kunnen ervoor zorgen dat het bedrijfspand na afloop verkoop-/verhuurklaar is. In het geval van een huurpand kunnen we zelfs de voor- en eindoplevering aan de verhuurder verzorgen, denk daarbij ook aan het opnemen van de meterstanden.

Bij een kooppand kunnen wij met de makelaar bespreken wat de beste opleverstaat voor het pand is. Ook als dit betekent dat er bijvoorbeeld een muur geschilderd moet worden, behoort dit tot de mogelijkheden.

Voor Groene Hart Woningontruiming is de klus pas afgerond al u als opdrachtgever ook tevreden bent!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Contactgegevens

Groene Hart Woningontruiming
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 275 1246
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

I: www.GroeneHartWoningontruiming.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I: www.uwhuisleeg.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Utr.: 59169419
BTW Nr.: NL 8533.49.526 B01